Melissa McCarthy och Oscar

Melissa McCarthy är nominerad för en Oscar i kategorin bästa kvinnliga biroll. Jag störde mig mest på hennes rollkarraktär även om jag erkänner att skådespeleriet är bra. Annars tycker jag det är Kristen Wiig som bär den här baksmällanfilmen för tjejer, “Bridesmaids” framåt. Hennes galna alterego alá Annie walker är bara för kul att se. Men nu är inte Wiig nominerad utan McCarthy och hon får ingen Oscar. Jag tror den går till någon av Nicevilletjejerna, Jessica Chastain som CeliaFoote eller Octavia Spencer som Minny Jackson. Handlingen i Bridesmaids kan ni ju, om inte:

“Kristen Wiig spelar Annie, en brudtärna vars trassliga liv nystas upp då hon leder sin bästa vän Lillian (Maya Rudolph) och en grupp av färgstarka tärnor på en vild väg mot äktenskapet.
Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för någon man älskar.”
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *