Förväntade Resultat På Oscarsgalan 2015

Det blev inga överraskningar på årets Oscarsgala och utfallet blev som väntat. Alla vinnare hittar ni här. De flesta filmerna som premierades i natt lär väl nå en stor publik. Hur det går för årets utländska film “Ida” återstår att se. Ida får DVD release den 2 mars 2015 och är ett tips för alla som gillar välspelade rullar med snyggt foto. Låt oss ta en titt på filmen i regi av Pawel Pawlikowski.

Efter att ha förlorat sina föräldrar under andra världskriget, växer Anna upp i ett kloster på landsbygden i det tidiga 1960-talets Polen. Hon förbereder sig för ett liv som nunna. Abbedissan insisterar på att Anna tar kontakt med sin enda levande släkting och Anna lär känna Wanda, en frigjord intellektuell som arbetar som domare och i hemlighet försöker utplåna smärtsamma minnen med hjälp av sprit och sex.

Distributör: Folkets Bio.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *