Ny Trailer Till Far From The Madding Crowd

Tidigare Oscarsnominerade(An Education) Londonaktrisen Carey Mulligan spelar Bathsheba Everdene i filmatiseringen av Thomas Hardy’s roman från 1874, ”Far From The Madding Crowd”. Bathsheba är en stark och egensinnig kvinna, ovanlig för sin tid, som vill klara sig själv och vägrar binda sig. Hon ärver en gård på den brittiska landsbygden och mot alla konventioner tar hon det uppseendeväckande beslutet att driva gården för egen hand. Bathsheba attraherar dessutom tre män som alla häpnar över hennes skönhet och fascineras av hennes envisa personlighet.

Ni kan läsa mer om Far From The Madding Crowd och se första trailern här. Far from The Madding Crowd finns även som TV Serie från BBC(1998) och den är riktigt bra, om ni redan nu vill uppleva Bathsheba Everdenes öden och äventyr. Nordisk intresse finns även i denna biofilmatisering i form av danske regissören Thomas Vinterberg, som gjorde sig ett namn 2012 med dramat “Jakten“.Här är nya trailern till filmen, där Carey Mulligan och Batsheba tar kommandot…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *