Efterlängtad Sverigepremiär För T.S Spivets Fantastiska Resa

Redan hösten 2013 skrev Cinemaholics om “The Young and Prodigious T.S. Spivet“(T.S Spivets Fantastiska Resa), filmen som regissören till ”Amelie från Montmartre”, Jean-Pierre Jeunet, är upphovsman till. Berättelsen bygger på den amerikanske författaren Reif Larsens debutroman ”Valda verk av T.S. Spivet” och den 3 april 2015 är det äntligen dags för Sverigepremiär, tacka Njuta Films för det!

Själv vill jag inte missa T.S Spivets Fantastiska resa, som är fylld av udda karaktärer och personligheter. Bara av att läsa synopsis och se den snygga trailern, är jag med på noterna…

T.S. Spivet bor på en farm i Montana tillsammans med sin skalbaggetokiga mamma, sin cowboy till pappa och en 14-årig syster som drömmer om att bli Miss America. Själv är han en tioårigt geni som är extra duktig på kartor och nya spännande uppfinningar. En dag får han ett oväntat samtal från Smithsons museum i Washington DC som meddelar att han vunnit det åtråvärda Baird-priset för hans senaste uppfinning ”den eviga rörelsemaskinen” och att han härmed bjuds in till en gala i hans ära, där han också förväntas hålla tal. Utan att berätta för någon ger han sig nu ut på en resa genom USA för att ta emot sitt pris.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *