Run All Night Trailer

Joel Kinnaman är även med i kriminal, actiondramat “Run All Night” som får Sverigepremiär den 17 april 2015. Filmen centrerar kring Yrkesmördaren Jimmy Conlon (Liam Neeson), tidigare känd som ”Dödgrävaren” i den ökända Brooklyn-maffian, som har sett sina bästa dagar och numera söker tröst i whiskeyglaset. Jimmy plågas av sitt förflutna samtidigt som han enträget jagas av samma polis sedan 30 år tillbaka. Allt ställs på sin spets när hans avlägsna son Mike (Joel Kinnaman) blir måltavla för maffian. Jimmy har nu bara en natt på sig att förhindra att Mike går samma öde till mötes som Jimmy själv räknar med att gå… I övriga roller bland andra Vincent D´Onofrio, Ed Harris och Boyd Holbrook. Jaume Collet-Serra som tidigare gjort “Unknown” och “Non-Stop” regisserar, så här ser Warner Brothers trailer ut…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *