Patricia Clarkson I Indiethrillern October Gale

I tider när det råder filmgala och filmfestival feber kan det vara läge att presentera en romantisk drama thriller med klass. Indipendent rullen “October Gale” har rutinerade Patricia Clarkson i huvudrollen som nyblivna änkan och läkaren Helen Matthews, som tar emot en skottskadad, mystisk man i sin stuga på en avlägsen ö, utanför den kanadensiska kusten. Snart erfar de båda att mördaren har kommit för att avsluta jobbet. Samtidigt har en stor storm skurit av dem från fastlandet och de måste nu gå samman med all list för att överleva en skakande natt av terror.

October Gale får en vidare spridninng i mars 2015 och har i övriga roller Tim Roth, Scott Speedman och Callum Keith Rennie. Skickliga Ruba Nadda har både skrivit manus och regisserar. Här är trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *