Sundance Filmfestival – Knock Knock

Sundance filmfestival är i full gång(22jan-1feb) och där brukar det dyka upp en del guldkorn, både smalare och bredare rullar, så det finns all anledning att hålla lite koll på den framöver. En som premiärvisar sin film på filmfestivalen i Sundance är ‘skräck’ regissören Eli Roth, som nu släppt en teasertrailer till sin nya skräckthriller “Knock Knock“. I filmen är ‘the bad guys’ kvinnor i form av två femme fatales som en kväll ringer på dörren hos Keanu Reeves, som spelar lyckligt gifte Evan Webber. Det lilla man vet om filmen är att Evan Webber aldrig skulle ha öppnat dörren och släppt in kvinnorna, för de kommer att löpa amok och skapa kaos i hans liv.

Lite mer lär vi få veta när den officiella trailern släpps framöver, här får vi bara en liten föraning…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *