The Drop Får Svensk Biopremiär

Det är drygt ett år sedan James Gandolfini lämnade jordelivet och filmvärlden alldeles för tidigt. Men han lever kvar i sina filmer, bland annat i kommande kriminaldramat “The Drop“, som blev hans sista föreställning. Filmen hade världspremiär i september och Gandolfini spelar Cousin Marv, en barägare och kusin till Bob Saginowski(Tom Hardy), som råkar ordna så att bägge två får den lokala maffian efter sig. Vår egen Noomi Rapace har också en stor roll i The Drop, som är skriven av Mystic River författaren Dennis Lehane. Belgiske regissören Michaël R. Roskam gör här debut i Hollywood och i inlägget Noomi Rapace Mot Tom Hardy Och James Gandolfini I The Drop kan ni läsa mer om filmen och se första trailern.

The Drop får svensk biopremiär den 20 februari 2015, TriArt Film distribuerar. Låt oss ta en titt på synopsis och TriArts svensktextade trailer…

Bob är bartender på ”Cousin Marv’s”, ett ruffigt hak där kriminella gäng lämnar pengar som behöver tvättas. Baren är belägen i ett nedgånget område där vänner, familjer och fiender alltid har tvingats arbeta tillsammans för att klara tillvaron. När baren rånas urartar det till en uppgörelse med rötter djupt in kvarterets förflutna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *