Kjell Sundvalls Nya Komedi – I Nöd Eller Lust

I Nöd Eller Lust” är en ny bred, färgstark och sprudlande komedi av Kjell Sundvall och teamet bakom “Tomten är far till alla barnen”, med gräddan av svenska skådespelare i huvudrollerna. Några namn att nämna är Dan Ekborg, Peter Magnusson, Johan Ulvesson, Katarina Ewerlöf, Suzanne Reuter och Per Myrberg med flera. Sverigepremiär är det den 6 mars 2015. Nordisk Film distribuear. Ta en titt på bildspel, synopsis och trailer nedan

Det är dags för bröllop! Hela släkten samlas för att fira Jenni och Gabriels kärlek. Jennis mamma Maria styr över festligheterna, som ska vara i dagarna tre. Marias syster Isabella med äkta mannen Micke och deras barn ska naturligtvis närvara. Isabellas och Mickes äktenskap knakar rejält i fogarna, men det är ingenting som man kan visa nu. Nu gäller det att hålla masken som det lyckliga paret, för Maria godtar inte att någon skulle ha problem när hon arrangerar det perfekta bröllopet. Men är Isabella och Micke verkligen de enda som behöver låtsas vara lyckliga?

Stillbilder: BrightPictures-Fotograf:AlexandraAristarhova.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *