House of Cards – Season 3 Trailer

Jag vet inte om ni följer den politiska dramaserien “House Of Cards“, själv har jag de två första säsongerna på blu-ray i filmsamlingen och ser fram emot en fortsättning. Den kommer redan den 27 februari på Netflix och i 13 nya avsnitt får vi följa Kevin Spacey, vars karaktär Francis Underwood nu vid det här laget nått presidentposten. Tillsammans med sin lika äregiriga fru, ‘The First Lady'(Robin Wright) kämpar han för att göra avtryck i den politiska världen.

Politik kan ofta kännas tort och torftigt, men i House Of Cards presenteras ett politiskt drama som tränger in i en värld av girighet, sex och korruption i dagens moderna Washingtons salar och det är inte tråkigt en sekund. House Of Cards är en av de bästa politiska serierna någonsin och på IMDB har den höga 9,1/10, vilket är högre än en annan serie som skildrar makten kring vita huset, långköraren(1999-2006) “The West Wing“. House Of Cards vann vid senaste Golden Globe galan två priser, Kevin Spacey fick en Golden Globe för bästa skådespelare i en TV serie och serien själv vann även den en Golden Globe. Dessutom var Robin Wright nominerad i klassen bästa skådespelerska i en Tv serie, dock utan att vinna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *