Wild Tales…Almodóvar Möter Tarantino

Livet är fyllt av orättvisor och det gör människor både stressade och deprimerade. För vissa brister det. “Wild Tales” är en film om just dem.

Almodóvar möter Tarantino i en färgglad, rolig och helt oemotståndlig episodfilm som tagit världen med storm. Och det är just Pedro Almodóvar som producerat Damián Szifrons uppslagsrika energibomb där hämnden är det återkommande temat. Wild Tales är en intensiv och mörkt humoristisk film om svekfull kärlek, det förflutnas återkomst, en tragedi, våldet i vardagen – allt som för människorna mot avgrunden och den obestridliga njutningen av att fullständigt tappa kontrollen

Wild Tales distribueras i Sverige av Scanbox Entertainment och biopremiären sker den27 februari 2015. Här kan vi ta en titt på trailern till filmen som har höga 8,4/10 på IMDB…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *