Spännande På Bio Med The Gambler

Är man i färd med att gå på bio och tvekar om vad man ska se, så är dramathrillern “The Gambler” ett utmärkt val. Filmen är en nyinspelning av James Caans The Cambler från 1974 och handlingen centrerar kring en engelsk litteraturprofessor som undervisar på dagarna och spelar med höga insatser på nätterna.

Mark Wahlberg spelar den spelberoende litteraturprofessorn som får, minst sagt, problem med ett gäng gangsters.
The Gambler bjuder på en intelligent och rapp dialog och innehåller flera nagelbitande scener, dessutom är det en handling som är riktigt oviss och outförsägbar. Den här thrillern har lysande skådespelarinsatser i mycket hög klass. Mark Wahlberg är riktigt bra i rollen som litteraturprofessorn Jim Bennett, men den som stjäl det mesta av uppmärksamheten med sitt lysande skådespel är tvåfaldiga Oscarsvinnaren Jessica Lange som spelar Jims mor Roberta. John Goodman har få scener i The Gambler som lånehajen och Gangstern Frank, men gör det så bra att vem som helst skulle ge upp sitt spelande efter ett möte med honom.

The Gambler hade Sverigepremiär den 2 januari och är som sagt ett utmärkt val om man vill se en gammal hederlig thriller på bio. Trailern till filmen hittar ni här, och nedan får ni en redband teaser…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *