The Gunman – Sean Penns Första Renodlade Actionfilm

Tvåfaldige Oscarsvinnaren Sean Penn har gjort det mesta i filmväg, men actionrullen “The Gunman” blir faktiskt hans första renodlade actionfilm. The Gunman får biopremiär den 10 april 2014 och är en explosiv action-thriller från regissören av Taken, Pierre Morel. filmen baseras på boken “The Prone Gunman” av Jean-Patrick Manchette. Förutom Sean Penn dyker även Idris Elba och Javier Bardem upp i handlingen.

Jean Penn spelar Jim Terrier, en före detta yrkesmördare som jagas av sitt förflutna när hans före detta arbetsgivare sätter en dödsdom på hans huvud. Han inser snabbt att han inte är den enda som de vill döda. De är även ute efter Anne, den vackra kvinna han lämnade för flera år sedan. Medan de flyr tillsammans och försöker ligga ett steg före sina lönnmördare väcks deras kärlek till liv igen. Terrier inser att det bara finns ett sätt att rädda Anne och sig själv – han måste avslöja och krossa världens mäktigaste organisation och möta fienderna från sitt förflutna, i en kamp där bara en man kan överleva.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *