James Franco Hittar Sin Koreanske Själsfrände

James Franco hittar sin koreanske själsfrände i nya och sista trailern till komedin “The Interview. Jag måste erkänna att det är en liten smårolig trailer ni kan se här nedan, med kompisarna James Franco och Seth Rogen i full frihet lär det bjudas på tokigheter så det räcker och blir över och naturligtvis lär det bli en film där man kliver över gränsen till det tillåtna. Nu får vi hoppas på att det inte blir för mycket av det goda, många komedier tjänar på att tonas ned en aning.

Filmens synopsis är i varje fall intressant och det är upplagt för rejäl kulturkrock då de bägge ‘journalisterna’ Franco och Rogen försöker landa en intervju med Nordkoreanske ledaren Kim Jong-un och samtidigt får i uppdrag av CIA att att mörda honom. I inläggen Galna Upptåg I The Interview och The Interview Official Red Band Trailer hittar ni ett par trailers till. Här är den sista innan premiären på juldagen…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *