Blake Lively Slutar Åldras I The Age Of Adaline

Vad skulle du göra om du kunde vara ung och vacker för evigt?

Kanske som Blake Livley i romantiska dramat “The Age Of Adaline“, gömma sig för omvärlden så ingen kan se dig. För om ni tar en titt på den första trailern till den av Lee Toland Krieger regisserade filmen nedan, så får ni erfara att aldrig åldras innebär att du måste se alla dina vänner, familj och vänner dö, vilket innebär att träffa nya människor bara oundvikligen leder till smärta och förlust.

Det är situationen för Adaline, en vacker kvinna som blir tidlös efter en bilolycka på 1930-talet. Hon förblir densamma och åldras inte , medan hennes vänner och familj blir äldre. Men det finns en öppning, för att bryta förtrollningen av odödlighet, krävs det att Adaline möter en ny sann kärlek, vilket ger hela filmen lite omvänd Törnrosa stänk. Biopremiären sker i april 2015 och i övriga roller återfinns Harrison Ford och Ellen Burstyn. Trailern är riktigt snygg och man undrar stilla om The Age Of Adaline blir 2015 års stora romantiska snyftare…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *