Julklassikern It’s A Wonderful Life I Nyrelease

Gillar man gamla klassiker så är det läge att slå till nu, speciellt när filmen har ett jultema och räknas till en av de allra största klassikerna någonsin. Jag pratar om Frank Capras romantiska fantasydrama från 1946, “It’s a Wonderful Life“(Livet Är Underbart). Filmen släpps nu på onsdag den 3 december 2014 och priset för bluray utgåvan ligger på 69 kronor och har jag förstått det hela rätt så får man originalfilmen i svartvitt samt en kolorerad version restaurerad till perfekt ljud och bild. Jag har skrivit tidigare om Livet Är Underbart och filmen finns i kategorin Julfilmer Gånger 15, där hittar ni trailern samt lite annat.

I huvudrollerna hittar vi James Stewart och Donna Reed i en film som blev nominerad till fem Oscars. It’s A Wonderful Life bjuder på gammal amerikansk feel good anda och handlar om George Bailey(James Stewart) som blir räddad av sin skyddsängel när han försöker ta livet av sig. Här kan vi ta en titt på den kolerade versionen…


Kommentarer

Julklassikern It’s A Wonderful Life I Nyrelease — 2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *