Far From the Madding Crowd Trailer

Thomas Hardy’s roman från 1874, “Far From Madding Crowd” ligger till grund för kommande brittiska dramat med samma namn. Biopremiär blir det i maj 2015 och det är första gången på 50 år som den här brättelsen når den stora vita duken. Carey Mulligan spelar huvudrollen som den starka och oberoende Bathsheba, medan Michael Sheen, Matthias Schoenaerts och Tom Sturridge är hennes trio av ivriga friare.

Far From The Madding Crowd är en färgstark filmatisering av Thomas Hardys klassiska genombrottssuccé. Boken klassas av inflytelserika The Guardian som en av tidernas främsta kärlekshistorier. Brittiskt perioddrama på hög nivå med andra ord…”Bathsheba Everdene är en stark och egensinnig kvinna som vägrar binda sig. Hon ärver en gård på den brittiska landsbygden och mot alla konventioner tar hon det uppseendeväckande beslutet att driva gården för egen hand. Hennes viljestyrka och envishet skall komma att få såväl tragiska följder som ödesdigra och livsavgörande konsekvenser.

Om ni undrar vem det är som sjunger med så ljuv stämma i trailern, så är det Carey Mulligan. Some people have it all…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *