Pan – Filmen Om Hur Peter Blev Peter Pan

Regissören Joe Wright som tidigare gjort “Stolthet Och Fördom”(2005), “Försoning”(2007) och nu senast “Ana Karenina”(2012) tar med familjeäventyret “Pan” ett nytt grepp på de klassiska karaktärerna skapade av JM Barrie. I filmen får vi följa en föräldralös pojke som hamnar i det magiska Neverland. Där finner han både roliga saker och farligheter, och i slutändan upptäcker han sitt öde, att bli hjälten som kommer att vara för evigt känd som Peter Pan.

Personligen är jag barnsligt förtjust i Peter Pan, allt från den animerade originalfilmen från 1953 till fantastiska Finding Neverland, med Kate Winslet och Johnny Depp.

Vi kan ta en titt på Warner Brothers trailer till Pan, som inte kommer på bio förrän till sommaren(juli) 2015. Filmen har för övrigt en intressant ensemble med namn som Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Rooney Mara och Garrett Hedlund som Hook.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *