Folkmusik Och Kärlek I Anne Hathaways Nya Film Song One

Folkmusik och kärlek står i centrum i Anne Hathaways nya romantiska drama “Song One“. I filmen spelar hon arkeologen Franny som efter en lång bortavaro återvänder hem när hennes bror Henry(Ben Rosenfield) råkat ut för en svår olycka och ligger i koma på sjukhus. För att få reda på vad Henry haft för sig och hur hans liv utvecklats medan hon varit borta, tittar Franny igenom hans laptop och hittar en musiker han gillat mycket. När hon till slut möter mannen i fråga, folkmusikern James Fore(Johnny Flynn) blir hon förälskad. Frågan är om kärleken kan blomma även under de mest ogynnsamma förhållanden?

Song One hade premiär på Sundance filmfestival tidigare i år och får nu en vidare spridning. Biopremiären ser ut att ske i januari 2015. Här är trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *