Mila Kunis Är menad För Något Större I Jupiter Ascending

Från skaparna av Matrix-filmerna kommer det storslagna äventyret ”Jupiter Ascending” med Channing Tatum och Mila Kunis i huvudrollerna. Jupiter Jones (Kunis) har ända sedan hon föddes en stjärnklar natt under öppen himmel, känt att hon var menad för något större. När hon nu som vuxen lever ett hårt liv i ett kyligt Chicago kan hon bara drömma om stjärnor och ett annorlunda öde. Hennes liv tar dock en drastisk vändning när den genetiskt förbättrade soldaten Caine (Tatum) dyker upp på Jorden för att hitta Jupiter vars genetiska signatur kan komma att förändra balansen i hela universum…

Sverigepremiären sker den 6 februari 2015. 20th Century Fox(Warner Brothers) distribuerar. Här är den svensktextade trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *