Initiationsritualen – Klipp Ur The Riot Club

Det är mer brittisk film att vänta i december, bland annat en film som uppehåller sig i de konservativa brittiska skolmiljöerna. “The Riot Club” är en thriller i universitetsmiljö som kretsar kring makt, privilegier och gruppdynamik när den är som allra mest destruktiv. Filmen är baserad på den hyllade pjäsen Posh av Laura Wade. I inlägget The Riot Club hittar ni trailern och kan läsa lite mer, nedan får vi en glimt av Initiationsritualen…

Förstaårseleverna Miles och Alistair ska under en utekväll försöka bevisa att de har vad som krävs för att vara med i The Riot Club, en liten traditionstyngd elitklick på anrika Oxforduniversitetet. De kallar sig själva och varandra för gentlemän, men det finns inget gentlemannamässigt över deras beteende.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *