Biopremiär För The Homesman

Till veckan, den 7 november , är det Sverigepremiär för westernfilmen “The Homesman“. Tommy Lee Jones står för såväl manus och regi samt spelar huvudrollen som den skoningslöse George Briggs.

Briggs räddas undan hängning i sista minuten av den modiga pionjären Mary Bee Cuddy (Hilary Swank) som ställer ett udda krav som tack för att hon skar av repet runt hans hals. Briggs måste hjälpa henne att ledsaga tre sinnessjuka kvinnor genom Nebraska till Iowa, där en pastorsfru (Meryl Streep) väntar på att ta emot deras vilsna själar.

Det blir en resa som inte är problemfri! I inläggen Tommy Lee Jones Westernfilm The Homesman Och Who Is Mary Bee Cuddy? hittar ni flera filmklipp samt kan läsa mer om filmen. The Homesman har hitills betyget 6,7/10 på IMDB, vilket är under förväntan. Filmen har blandade omdömen, där några är rejält besvvikna. The Homesman är en långsamt berättat historia med lysande skådespeleri, där actionscenerna är relativt få, men intensiva. Som westernfans får man ta det som serveras och hoppas på biofest till veckan. I klippet nedan bjuds det i varje fall på lite ‘action’…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *