Unbroken Trailer 2 – Lot Of Ocean

Det väntar mycket bra film framöver, dessutom lackar det fort mot juletider, så det finns egentligen ingen anledning att gå händelserna i förväg, men det är inte utan att man filmmässigt längtar till den 9 januar1 nästa år och premiären av Angelina Jolies perioddrama action “Unbroken“. Det har skrivits en hel del om filmen tidigare här på Cinemaholics, så hoppar ni in här hittar ni andra trailers och lite annat. Det man sett hitills i form av trailers verkar lovande, lägg där till att det är Coenbröderna Ethan och Joel som står för manus, och ni förstår att förväntningarna är högt ställda.

Unbroken berättar som bekant historien om amerikanske löparen Louis ”Louie” Zamperini som deltog i Berlinolympiaden 1936 och sedemera blev tillfångatagen av Japanerna och satt i läger under andra världskriget. Filmen är baserad på Laura Hillenbrands bok, och levandegör Zamperinis inspirerande, sanna berättelse om människans fantastiska motståndskraft. Här kan vi ta en titt på trailer 2. A Lot Of Ocean…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *