Will Smith Svindlar I Focus

Den första svensktextade trailern till kriminal dramakomedin “Focus” är här och i den får vi se Will Smith spela Nicky, en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess (Margot Robbie). Han lär henne branschens alla små knep men så fort hon kommer för nära så drar han sig ur. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires och hon är nu en fullfjädrar femme fatale som ställer alla hans noga uträknade bedrägeriplaner på ända. Insatserna är extremt höga och Nicky tappar nu helt kontrollen… För regi och manus står Glenn Ficarra och John Requa.

Focus får svensk biopremiär den 27 februari 2015 och för övrigt kan nämnas att Margot Robbie känner ni säkert igen från The Wolf of Wall Street där hon spelar flickvän till Leonardo DiCaprio, en roll som gjorde henne till världskändis med många uppdrag i Hollywood.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *