Miss Meadows Trailer 2

Ta en dos Mary Poppins och en dos Pulp Fiction och ni har “Miss Meadows“. Enklare än så går det inte att beskriva den dubbelbottnade karaktären, skolfröken Miss Meadows, som Katie Holmes ger liv åt i den kommande, satiriska dramakomedin. Miss Meadows är en proper, nästan perfekt småskolelärarinna som säger sockersöta saker utan ett spår av ironi. Men under all ‘sötma’ ligger en strikt syn på världen, där hon har tagit på sig uppgiften att rätta till det som är fel i samhället, med sin lilla pistol hon har gömd i handväskan.

Miss Meadows är en film som går förbi biosalongen och direkt till den svenska hemmabiomarknaden, med DVD release den 19 november. En bra bild av Miss Meadows personlighet får vi här i trailer 2 nedan. I inlägget Katie Holmes är Miss Meadows I Satirisk Dramakomedi får ni lite mer kött på benen samt trailer 1.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *