Pierce Brosnan Är The November Man – Trailer 2

Peter Devereaux (Pierce Brosnan) går under kodnamnet “The November Man” och är en extremt farlig och vältränad föredetta CIA agent. Han tvingas lämna sin stillsamma pension för att ge sig ut på ett mycket riskfyllt uppdrag – han måste skydda det värdefulla vittnet Alice Fournier (Olga Kurylenko) som kan avslöja sanningen bakom en mycket gammal konspiration. Peter upptäcker dock snart att uppdraget gör honom till måltavla för hans forne vän och CIA-kollega David Mason (Luke Bracey). Med växande misstankar för att det finns en mullvad inom CIA förstår Peter att han inte kan lita på någon.

Trailer 1 hittar ni i inlägget Pierce Brosnan Tar På Sig Agentkostymen Igen. The November Man får Sverigepremiär den 5 december 2014, Disney distribuerar. Nu dags för fullmatad action i trailer 2…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *