A Merry Friggin’ Christmas

Bara drygt två månader kvar till jul, så det är lika bra att börja titta efter nya julfilmer. Tyvärr händer det sällan något nytt på julfilmsfronten och ofta får man leta i filmbiblioteket efter gamla klassiker om man vill ha lite julstämning.

Men i november 2014 får i varja fall “A Merry Friggin’ Christmas” biopremiär och det är en av Robin williams sista filmer. Filmen handlar om Boyd Mitchler (Joel McHale) och hans fru Luann (Lauren Graham) som tvingas tillbringa en julhelg med Boyds pappa Mitch (Robin Williams) och övriga ‘missanpassade’ släktingar. När Boyd kommer på att han glömt sin sons julklappar hemma ger han sig iväg tillsammans med fadern och sin yngre bror för att försöka hinna hämta julklapparna innan tomten kommer.

Glädjande nog för julfilmsfreaks så kommer filmen på DVD, med release här i Sverige, redan den 3 december, med titeln A Merry Christmas Miracle. Universal-Sony Pictures distribuerar. Här är en första titt…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *