The Woman In Black: Angel of Death

Ni kommer väl ihåg “The Woman In Black” skräckisen med Daniel Radcliffe i huvudrollen? Filmen från 2012 överraskade i varje fall mig och var riktigt bra. Radcliffe spelar Den unge änkemannen och advokaten Arthur Kips som får i uppdrag att ta hand om ett dödsbo i en by. Det visar sig att en rad oförklarliga olyckshändelser har drabbat invånarna och att de döljer en mörk hemlighet. läs mer i inlägget Daniel Radcliffe – The Woman In Black.

i januari 2015 får uppföljaren, “The Woman in Black: Angel of Death” biopremiär och nu har det gått 40 år sedan första filmen och händelserna vid Eel Marsh hus. Tiden är nu andra världskriget och en grupp evakuerade brittiska barn anländer till huset och ‘väcker upp’ husets mörka krafter…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *