Nya Tider På Downton Abbey

I dag är det ‘lilla julafton’ för alla som följer brittiska perioddramaserien “Downton Abbey“. I kväll lördag den 11 oktober 2014, klockan 21.30 på SVT1 är det dags för det efterlängtade första avsnittet av säsong 5.

Det extralånga avsnittet på 65 minuter blir avstampet för ytterligare kärlek, intriger, liv och död på det edwardianska godset. Den femte säsongen bjuder på hemligheter, skandaler och omvälvande förändringar…1920-talet fortsätter och förändringens vindar blåser i Downton för familjen Crawley och deras tjänstestab. Vilken av Marys beundrare ska slutligen vinna hennes gunst? Ska Isobel och Lord Merton slutligen bli ett par? Kommer Ediths hemlighet att komma i dagen? Och nu när Mr Carson och Mrs Hughes funnit varandra på riktigt, kommer deras kärlek att blomstra?

SVT bjuder i klippet nedan på första minuten av episod 1…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *