Ultimate Gangsters Collection: Classics Blu-ray

För er som gillar gamla klassiker från förr kommer här ett tips, med en box på fyra klassiska gangsterfilmer från 1931-1949. Filmerna är “The Public Enemy” och “White Heat” med legendaren James Cagney, samt “Little Caesar” med Edward G. Robinson och “The Petrified Forest” med Humphrey Bogart, Bette Davis och Leslie Howard.

Filmerna är restaurerade till perfekt kvalitet i blu-ray. Extrabonus är den långfilmslånga dokumentären Public Enemies: The Golden Age of the Gangster Drama, där man utforskar gangstergenren och går igenom dess utveckling och skärskådar de tunga namnen Cagney, Bogart och Robinson.

Ett lite aber är att Ultimate Gangsters Collection: Classics Blu-ray än så länge bara finns med engelsk text. Men för den som inte bangar för det är det köpläge med ett pris på strax under 200 kronor i svensk valuta.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *