Annabelle Toppar I USA

Skräckfilmen “Annabelle” öppnar starkt i USA och toppar till och med, oväntat, Ben AfflecksGone Girl“. Orsaken till detta sägs vara att det är det yngre gardet filmfantaster som vallfärdat till biograferna för att låta sig skrämmas i biomörkret en stund. Om två veckor är det våran tur, då dockan Annabelle gör entré på de svenska biograferna den 17 oktober.

Som ni vet så var det dockan Annabelle som skrämde oss alla i förra årets hyllade skräckfilm “The Conjuring“, och nu får vi veta hur allt började. Händelserna bygger även denna gång på arkivmaterial och den verkliga dockan finns på ett museum för ockulta ting i USA där en präst regelbundet välsignar henne.

John hittar den perfekta gåvan till sin gravida fru Mia, en vacker och ovanlig vintage-docka i vit bröllopsklänning. Men dockan drabbas snart av en förbannelse och Mias förtjusning i Annabelle varar inte länge.

i inlägget Annabelle – Spinoff Till The Conjuring hittar ni första trailern. Här kommer den andra, svensktextade…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *