Katherine Heigl Är Bitchig I Home Sweet Hell

Katherine Heigl sägs vara svår att arbeta med och kravlistan är lång, hon är bitchig helt enkelt. Rykten är rykten och det är ju sällan fiktion och verklighet stämmer överens. Men i kommande(inget releasedatum ännu) dramakomedin “Home Sweet Hell” ger hon prov på en bitchighet som inte går av för hackor. Heigl spelar Mona Champagne, som är gift med Don Champagne(Patrick Wilson) en möbelförsäljare som begår misstaget att vara otrogen. När frugan Mona får reda på detta faktum kräver hon hämd och snart är paret indragen i en mordhistoria som blir riktigt makaber.

Ta en titt på trailern, där familjelyckan med välordnad fru krackelerar och maka Champagne förvandlas till en galning med klar borderline personlighet…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *