Michael Manns Nya Thriller Blackhat

Var sig vi vill det eller inte är vi alla beroende av webben på något vis och alla är vi sammankopplade, på gott och ont. Med fyra Oscarsnomineringar och med filmer som Public Enemies, Den Siste Mohikanen, Heat och The Insider, i bagaget är Michael Mann tillbaka i hetluften med nya actionthrillern “Blackhat“, vars handling fokuserar på webbens baksida, global IT-brottslighet. Huvudrollerna spelas av bland andra Chris Hemsworth, Viola Davis och John Ortiz. Sverigepremiär är det den 23 januari 2015. Här följer Blackhats synopsis i korthet samt trailern…

Hackern Nicholas Hathaway(Hemsworth) slipper fängelset om han ställer upp och hjälper myndigheterna att jaga ett nätverk som sysslar med cyberbrott på hög nivå. Ligan opererar internationellt, vilket innebär att Hathaway får ta hjälp av kinesiska partners“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *