Keanu Reeves Varvar Upp I John Wick

‘Gamle’ 90-tals ikonen Keanu Reeves, som gått på tomgång ett längre tag, varvar upp i nya actionthrillern “John Wick“. Reeves spelar John Wick, en före detta hitman som dragit sig tillbaka från brottets bana, men tvingas in igen när några ligister stjäl hans Mustang 69 och dödar hans älskade hund. För att få hämnd måste han möta en maffiaboss och en gammal kollega.

Det känns som om vi känner igen detta gamla vendetta tema, nu är det bara att hoppas att Keanu Reeves inte uprepar halvfiaskot med 47 Ronin. Trailern talar i varje fall för att ‘ActionBengt’ får sitt lystmäte gällande intensiva biljakter, explosioner och övrig action. biopremiär är det i skarven oktober-november…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *