Musikdramat The Identical

Musikfilmer brukar kunna ha en hel del att ge. Ofta är det inte själva musiken som står i fronten utan det levnadsöde som filmen skildrar och får man till bägge bitarna brukar det bli riktigt bra. Walk The Line till exempel, är ett utmärkt exempel.

Nu vet jag inte om kommande musikdramat “The Identical” når samma höjder, men storyn verkar i varje fall hyfsat intressant. Två identiska tvillingar separeras vid födseln och det visar sig senare att förutom att se bra ut är de bägge pojkarna även duktiga musiker. Medan ena brodern blir en rockstjärna som härjar på listorna har den ena brodern fullt upp med att balansera sin kärlek till musiken samt glädja sin pappa.

The identical har nyligen haft premiär i USA och dyker förmodligen upp i gamla Svedala under hösten. Gillar ni trailern, så får ni hålla lite koll framöver. För övrigt dammar man av två ‘gamla’ skådisar i form av Ray Liotta och Ashley Judd som hade sin storhetstid under 90-talet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *