Dramaserien The Affair Utforskar Kärleken

Dramaserien “The Affair” har premiär den 13:e oktober på HBO Nordic. The Affair är den nya timmeslånga dramaserien från Showtime i 10 delar. I rollerna ser vi Golden Globe-nominerade Dominic West (The Wire) och Ruth Wilson (Luther), samt Emmy-nominerade Maura Tierney (ER) och SAG Award-nominerade Joshua Jackson (Fringe)

The Affair utforskar de emotionella effekterna av en kärleksaffär. Noah (Dominic West) är en lyckligt gift lärare från New York, som avskyr sitt beroende av sin förmögna svärfar. Alison (Ruth Wilson) är en ung servitris som försöker lappa ihop sitt liv och äktenskap i efterdyningarna av en tragedi. Detta provocerande drama utvecklas när Alison och Noah träffas.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *