Billy Elliot + Love Actually = Trash

Den något kryptiska rubriken äger sin förklaring och den är synnerligen intressant. Trefaldigt Oscarsnominerade Stephen Daldry, mannen bakom Billy Elliot, och även filmerna “Timmarna“, “The Reader” och “Extremt Högt Och Otroligt Nära” regisserar kommande brittiska dramathrillern “Trash” och för filmens manus står upphovsmannen till “Love Actually“, Richard Curtis.

Trash är inspelad i Rio De Janeiro och handlar om re unga pojkar som bor i en kåkstad. En dag hittar de en plånbok på soptippen där de jobbar. Plånbokens innehåll är det dock många mäktiga män som är på jakt efter och pojkarna befinner sig snart i fara för sina liv. UIP distribuerar och den 21 november 2014 är det Sverigepremiär. I rollerna hittar vi bland andra Rooney Mara och Martin Sheen. Här är en försmak…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *