What If Biopremiär

Här är ett litet biotips för i kväll fredag 22 augustii… Daniel’Harry Potter’Radcliffe får lysande kritik för sin roll som den hopplöse romantikern Wallace i romantiska dramakomedin ”What If” aka The F Word. Han har precis hoppat av sina medicinstudier efter att ha blivit bedragen av sitt livs kärlek och hela hans liv är uppochnedvänt. På en fest träffar han Chantry (Zoe Kazan) och de blir intresserade av varandra. Men hon har en sambo och därför bestämmer de sig för att bara vara vänner. Alan (Adam Driver), Wallaces bäste vän, övertygar honom om att våga satsa allt och berätta för Chantry hur han verkligen känner. Sverigepremiär i kväll…

Trailern och lite mer om What If och Daniel Radcliffe hittar ni i inlägget Daniel Radcliffe Strålar I Romcom Dramat The F Word. I klippet nedan befinner sig Chantry på en stickningskurs med sina tjejkompisar och ett av samtalämnena är Wallace…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *