Katie Holmes är Miss Meadows I Satirisk Dramakomedi

Katie Holmes spelar principfast grundskolelärare och ‘extraknäcker’ som självutnämd rättsskippare i satiriska dramakomedin “Miss Meadows“. Skolfröken Meadows är inte vad hon synes vara, i väskan bär hon en liten pistol och hon har tagit på sig uppgiften att rätta till det som är fel i denna grymma värld. Saker och ting kompliceras dock när hon blir romantiskt involverad i stadens sheriff. När hon överväger att bli engagerad i en annan person uppstår frågan, vem är hon och vad är hon kapabel till, på gott och ont?

Miss Meadows kan ses som en satir om seder och sedvänjor och vad som händer när moralen går över styr. Filmen hade premiär på filmfestivalen i Tribeca i april i år och får nu en vidare spridning, så håll ögonen öppna om ni tycker att trailern ser inbjudande ut…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *