Kärlek Och Brott, Skruvad Fransk Dramakomedi

Albert Dupontel (Not Dead, Irreversible, En långvarig förlovning) både regisserar och spelar huvudrollen, tillsammans med Sandrine Kiberlain (Kvinnorna på sjätte våningen, Polis) i franska, skruvade komedin med rasande tempo, “Kärlek Och Brott“(9 mois ferme). Sverigepremiär är det den 5 december 2014 och Nujafilms distribuerar.

Ariane Felder är gravid. Eftersom hon är en mycket hårdhudad ensamstående kvinna, för att inte tala om en ambitiös och ordentlig domare, kommer budet som mer än en överraskning! Och ännu mer överraskande blir det då faderskapstestet visar att barnets far är Bob Nolan, en brottsling som just nu står åklagad för ett riktigt monstruöst brott.
Ariane, som inte minns någonting, allra minst att hon legat med Nolan, kämpar för att försöka komma fram till hur det hela gått till och vad som kommer att hända framöver. I ett ögonblick av desparation försöker hon göra slut på det hela men räddas av just Nolan precis i sista sekunden. De kommer överens om att tillsammans försöka hitta sanningen, om både situationen… och sig själva.
“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *