Boardwalk Empire Season 5 – Invitation To The Set

Den 8 september 2014 är det säsongspremiär för den femte och sista säsongen av “Bordwalk Empire“, på HBO Nordic. Som alla vet följer serien okonventionella protagonisten Enoch ”Nucky” Thompson (Steve Buscemi) och hans lagliga och olagliga verksamhet i Atlantic City under förbudstiden i USA. De fyra första säsongerna utspelades under 1920-talet. Den sista säsongen tar plats 1931, under Den stora depressionen, där Nucky planerar för en framtid efter förbudstiden.

2013 vann Boardwalk Empire fem stycken Emmy-statyetter, vilket var mer än någon annan serie det året. Till årets Emmy-gala är Boardwalk Empire nominerat i sju kategorier. I den här videon får vi veta lite mer om säsong 5 och följa med på inspelningarna…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *