The Hundred-Foot Journey Featurette – Smaka På Filmen

Bara drygt en månad är det kvar till Lasse Hallströms nya feelgooddrama “100 steg från Bombay till Paris“(The Hundred Foot Journey) som får Sverigepremiär den 5 september. Filmen utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar en indisk restaurang bara 100 foot från en restaurang belönad med en stjärna i Michelin-guiden. En kulinarisk kamp påbörjas mellan restaurangerna och utmanar familjekänsla, lojalitet och kärlek. I inläggen 100 Steg Från Bombay Till Paris och Matkrig I The Hundred-Foot Journey kan ni läsa mer, se filmens trailer, samt titta på lite bilder.

I featuretten nedan berättar bland andra producenterna Steven Spielberg och Oprah Winfrey samt Lasse Hallström och filmens leading lady, Helen Mirren om temat med filmen. Kulturkrock kan väl sägas vara ordet…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *