Into The Storm Trailer 2

Bloggen går på sparlåga och jag har massor av osedd film som väntar på mig. Jag skyller i från mig på vädret. Tropisk heta ställer bara till problem, torkar ut och minskar filmtittandet och själv längtar jag till ‘Svinnovember’ och långkalsonger. Katastrofläge med andra ord 🙂 …

Katastroffilm genren hade sin stora era på 70-talet med filmer som “Jordbäbvningen” och “Skyskrapan” Brinner“, där biopubliken häpnade över alla specialeffekter. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess och i dag har filmakarna större arsenal att tillgå när det gäller att få oss att tappa hakan i biosalongen. Katastroffilmer kommer och går med jämna mellanrum och i inlägget 21 Katastrof-Filmer Du Bör Se Innan Den 21 December 2012, hittar ni Cinemaholics topplista.

Cinemaholics har tidigare skrivit om Warner Brothers kommande katastroffilm “Into The Storm“, som har biopremiär den 13 augusti med 20th Century Fox som distributör. Där drabbar en rad tornados staden Silverton under ett dygn. Vi får uppleva katastrofen genom professionella stormjägare, äventyrslystna amatörer och modiga invånarers ögon och skakiga videoinspelningar. Här är trailer 2…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *