God Help The Girl – Brittisk Feelgood av Hög kvalitet

Det är ju ingen hemlighet att britterna kan det här med feelgoodrullar. Romantiska musikdramat “Good Help The Girl” är inget undantag, för här har vi en film som charmat massorna på filmfestivaler över hela världen. I september får den en internationell lansering, så här gäller det att hålla ögonen öppna. För manus och regi står Stuart Murdoch, mannen som gjort delar av musiken till “Juno“, “500 Days Of Summer” och “Djävulen Bär Prada

Filmen utspelar sig i Glasgow, Skottland och centerar kring Eve(Emily Browning) som är inlagd på sjukhus för känslaomässiga problem. Som ett led i behandlingen börjar hon skriva låtar. Låtskrivandet leder henne framåt i livet och hon möter musikerna Cassie(Hannah Murray) och James(Olly Alexander), som bägge befinner sig vid ett ‘vägskäl’ i livet. Det som sedan följer är form av återfödelse under en lång drömlik sommar…


Kommentarer

God Help The Girl – Brittisk Feelgood av Hög kvalitet — 2 kommentarer

  • Hej Ellen.

   Gällande God help The Girl är det lite osäkert, men vad jag hört så är det januari 2015 som gäller. Filmen gick upp
   i Storbritannien i fredags 22 augusti. Om man inte har ork att vänta och inte har något problem med engelsk undertext
   så kan den brittiska DVD/Blu-ray utgåvan vara ett alternativ, den släpps den 27 oktober 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *