Miniserien Spies Of Warsaw

Gillar ni historiska serier så kan kanske miniserien “Spies Of Warsaw” vara något för er. Den BBC producerade serien på fyra avsnitt får DVD premiär den 6 augusti 2014, med Atlantic Film som distributör. Serien är kritikerhyllad och handlar om spioner i Warszawa i upptakten till Andra Världskriget.

Huvudrollerna innehas av David Tennant och Janet Mongomery. Spies Of Warzaw utspelas under oktober 1937 då Jean-Francois Mercier (David Tennant), en militärattaché vid den franska ambassaden dras in i en värld av lögner, dubbelspel och politiska hemligheter, allt bakom den ståtliga diplomatins stängda dörrar. Det blir ett livsfarligt spel om inflytande och kontroll över ett framtida Polen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *