Laggies

Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Mark Webber och Sam Rockwell är stjärnorna i kommande dramakomedin “Laggies“. Filmen får biopremiär i september 2014, här är synopsis samt trailer…

När 28-åriga Megan (Keira Knightley) besöker sin high school-återträff, inser hon att mycket lite har förändrats i hennes liv. Hon bor fortfarande med sin pojkvän från high school, Anthony (Mark Webber), och jobbar för sin fars bokföringsbyrå. När hennes pojkvän ska fria, får hon panik och stöter på den 16-åriga Annika (Chloë Moretz). Annika övertygar henne att köpa alkohol till henne och hennes vänner och Megan hänger med dem för resten av natten.

Efteråt inser hon att hon måste ta en vecka ledigt från sitt liv men ljuger för sin pojkvän och säger att hon ska på ett ekonomiskt seminarium. Megan går till Annikas hus och tillbringar tid där och träffar även Annikas attraktive, ensamstående pappa, Craig (Sam Rockwell).”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *