Lovande Ny Unbroken Trailer

Nya trailern till biografiska actiondramat “Unbroken” vittnar om att filmvintern kommer att se ljus ut. Bröderna Coen har skrivit manus och Angelina Jolie regisserar filmen som är en krönika över den olympiska löparen och krigshjälten, Louis ”Louie” Zamperini, som blev tillfångatagen av Japanerna och satt i läger under andra världskriget. Zamperini, tillsammans med två besättningsmän kraschade med sitt plan i havet och överlevde genom att tillbringa 47 dagar på en flotte, tills de blev upplockade av den japanska flottan och skickades till fångläger.

I inlägget Angelina Jolie Regisserar Biografiska Dramat Unbroken kan ni läsa mer och se första trailern till filmen som bygger på på Laura Hillenbrand’s bok. Nämnas kan även att huvudpersonen själv, Louis Zamperini, tragisk nog inte kommer att få se sitt liv på bio då han nyligen avlidit i lunginflammation 97 år gammal…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *