Sune I Fjällen Teaser

Nordisk Film har släppt en liten teaser till vinterns förmodade, stora familjefilm, “Sune I Fjällen“. Det här blir tredje filmen i den nya serien om Sune och hans familj och publikmässigt har det varit succé. Personligen är det här inte i min smak, jag föredrar originalet med Peter Haber i rollen som familjen Anderssons överhuvud. Nu är det ingen vild gissning att Sune I fjällen kommer att locka en storpublik till biograferna i juletid, Sverigepremiären sker den 19 december 2014. Mer om Sune och de andra Sunefilmerna hittar ni i denna länken. Här är filmens synopsis och en teaser, trailern lär väl komma så småningom…

Vad gör Sune när han upptäcker att hans älskade Sophie ska åka till fjällen med snygga sportkillen Santos? Enkelt: han övertygar hela familjen Andersson att följa med, trots att de varken har råd eller kan åka skidor. Sune lyckas nämligen lura pappa Rudolf att fjällresan redan är betald – av inga mindre än Sophies familj. Väl på plats delar familjerna stuga, något som visar sig vara lättare sagt än gjort, medan Sune har ett mål: att vinna tillbaka Sophie!
Powered by Preview Networks

Distributör: Nordisk Film.
Biopremiär: 19 december 2014.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *