Proteststormar…

Som Cinemaholics nämnt tidigare blev det rejäla protester och upprörda känslor I UK när BBC beslutade sig för att lägga ned den populära perioddramaserien The Paradise. Facebookgrupper för seriens bevarande skapades och fans uppmanades att skriva på protestlistor. Jag har ingen aning om hur det gått, men det lär knappast bli så att BBC kryper till korset och producerar en tredje säsong av The Paradise. Men det är aldrig fel att protestera, det finns ju sämre skit på tv, så BBCs beslut är aningen svårförståligt.
The Paradise har även gått bra i övriga världen och i Sverige har serien samtlat nära 1 miljon tittare som bäst!

Nu har vi i varje fall nått avsnitt 5 av den sista säsongen(20.55 på SVT 1 i kväll söndag 6 juli) och Tom Weston blir ursinnig när han upptäcker Morays monter med fickur, som kan stjäla uppmärksamheten från Westons nya livsmedelsavdelning. Han ber Denise att tillbringa mer tid på andra avdelningar, och Moray fruktar att hon används som en bricka i en intern konflikt…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *