100 Steg Från Bombay Till Paris

100 Steg Från Bombay Till Paris“, ja det blir den svenska titeln på Lasse Hallströms efterlängtade film The Hundred-Foot Journey, med Helen Mirren i huvudrollen. Filmen har spelats in i Frankrike och Indien och utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar en indisk restaurang bara 100 foot från en restaurang belönad med en stjärna i Michelin-guiden. En kulinarisk kamp påbörjas mellan restaurangerna och utmanar familjekänsla, lojalitet och kärlek. I tidigare inlägget Matkrig I The hundred-Foot Journey kan ni läsa mer om den här feelgoodfilmen och även se första trailern.

100 Steg Från Bombay Till Paris får Sverigepremiär den 14 september 2014 och Nordisk Film distribuerar. Här är en del stillbilder från filmen…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *